Pelaa tuottajan Yggdrasil tuottamaa erikoista SONYA Blackjack -peliä!

Blackjack symboli

Jos tämä peli ei ole sinulle vielä tuttu ja pidät blackjackistä, kannattaa mennä ehdottomasti katsomaan kuin erikoinen peli on kyseessä. Se antaa sinulle enemmän kuin perinteiset pelit. Siinä on kyse samasta pelistä, mutta sen peliympäristö on todella huikea. Pelin on tuottanut Yggdrasil, joka on kuuluisa siitä, että se tuo peleihin mukaan aina jotain normaalia enemmän. Tässä pelissä on mukana nainen, jolla on punaiset hiukset. Kyseessä ei ole livekasinopeli, joten nainen on animaatio. Pelin taustalla on todella tyylikäs tila, jossa on uima-allas ja paljon kolikkopelejä. Pelipöytä näkyy kokonaan ja se näyttäisi olevan jotain kallista puuta. Näistä puitteista lisää tässä alempana sekä siitä miten tätä peliä pelataan. Peli löytyy esimerkiksi Bethard -pelisivustolta!

Tutustu ensin pelin sääntöihin ja asetuksiin!

Vaikka blackjack olisi sinulle jo tuttu peli, kannattaa silti ennen pelaamisen aloittamista katsoa pelin säännöt läpi. Peleissä voi olla jotain eroa myös sääntöjen osalta. Vaikka se olisi pieni eri, voi sillä olla suuri vaikutus pelaamiseen. Pääset katsomaan tämän pelin sääntöjä klikkaamalla auki sen valikon vasemmasta yläkulmasta. Siellä kerrotaan esimerkiksi, että korttipakkoja on mukana kuusi kappaletta. Siellä kerrotaan myös miten pelissä voitetaan, valitaan pöytä ja asetellaan panoksia.

Pelissä voi tehdä myös omia asetuksia liittyen vaikkapa ääniin. Ääniä voi säätää vaikka pelkästään liittyen jakajan ääniin tai musiikkiin. Asetuksien kautta voi käydä katsomassa myös pelihistoriaa eli sitä miten aiemmissa käsissä on käynyt. Kun asetukset ovat kunnossa ja säännöt selvillä voi jo aloittaa pelaamisen. Pelipaikkoja löytyy kolme kappaletta.

Huikean näköinen peli, jossa on mahtavia animaatioita!

Tämä peli on todella hienolta näyttävä peli. Sen pelinhoitaja nähdään kokonaan, kuten myös pelipöytä. Kun panos on asetettu ja peli laitettu käyntiin, pelinhoitaja jakaa kortit. Se on animaatio, jota on mukava katsella. Myös pelin taustaa katselee mielellään. Pelinhoitaja myös puhuu. Kaikki näyttää siltä kuin pelaisi peliä jossakin oikeassa paikassa, vaikka kyseessä ei ole Live Blackjack. Välillä ehkä tekisi mieli pulahtaa takana olevaan altaaseen, mutta se ei onnistu. Lähes kaikki muu onnistuu!

SONYA Blackjack peli

Viimeisimmät artikkelit