Blackjack -aiheiset elokuvat nimeltään Blackjack ja 21!

Blackjack symboli

Blackjack on suosittu korttipeli. Ei ihme, että pelistä on tuotettu myös elokuvia. Yksi niistä on elokuva nimeltään 21, jossa on kyse juuri tämän pelin pelaamisesta. Kuten tämä pelikin on todella suosittu, on tämä elokuvakin saanut paljon katsojia. Toinen esittelyssä oleva elokuva on nimeltään Blackjack, mutta elokuva tulee yllättämään sillä miksi sillä on juuri tämä nimi. Kyseessä ei ole se, että elokuva kohdistuisi juuri tämän pelin pelaamiseen. Mutta ehkäpä elokuvaa katsellessa voi huomata jotain tähän peliinkin liittyvää muustakin kuin elokuvan nimestä. Niitä on voitu vaikka piilottaa mukaan, koska onhan elokuvalla niin osuva nimi!

Elokuva nimeltään 21 – Teemana Blackjack -pöytäpeli!

Tämän elokuvan nimi on lyhyt ja ytimekäs 21. Nimestä voi kuitenkin päätellä paljon ja ehkä jopa arvata, että se liittyy peliin Blackjack, jossa kyseinen luku on hyvin haluttu. Kun pelin korttien yhteissumma on 21, on saatu pelin halutuimmat kortit. Tämä elokuva on saanut ensi-iltansa vuonna 2008. Kyseessä on draamaelokuva, jonka pääosassa ovat tämän pelin pelaajat ja tarkalleen ottaen kuuluisa MIT Blackjack. Tapahtumat sijoittuvat 90-luvulle. Tämä tiimi osaa elokuvassa laskea kortteja niin hyvin, että he pärjäävät pelissä erinomaisen hyvin. Mutta he käyttävä elokuvassa apuna spottaajaa, joka laskee pelin sivussa kortteja ja antaa merkkejä tiimille, kun on sopiva hetki liittyä peliin mukaan. Elokuvassa annetaan paljon ohjeita pelin pelaamiseen. Niitä kaikkia ei kannata ottaa todesta. Kaikki neuvot eivät toimi oikeasti siten, miten niiden tässä elokuvassa kerrotaan toimivan. Luota vain oikean maailman pelaamiseen, kun mietit erilaisia Blackjackin tekniikoita.

Elokuva nimeltään Blacjack

Vaikka tämän elokuvan nimi on Blackjack, ei kyse ole silti tästä kasinopelistä. Elokuva on tuotettu jo vuonna 1998. Kyseessä on toimintaelokuva ja sen on ohjannut Kiinassa syntynyt John Woo, joka on tunnettu toimintaleffoista, joista ei puutu vauhtia. Niissä on mukana myös paljon väkivaltaa, jota on mukana myös tässä elokuvassa. Elokuvan päähenkilö Jack Devlin on saanut kokea sellaista elämässään paljon, koska toimii henkivartijana Yhdysvalloissa. Hän on ehkä kokenut jo liikaa tässä tehtävässään, koska kranaatin räjähdys aiheutti hänelle oudon pelon. Hän ei kestä nähdä enää valkoista väriä, joka saa hänet suorastaan shokkiin. Siksi hän käyttää aina mustia aurinkolaseja. Siitä on saatu kätevästi tälle elokuvalle nimi Blackjack, jossa yhdistyvät musta(Black) ja hänen nimensä(Jack).

Viimeisimmät artikkelit